Blog 
Salut i benestar
RSS - Blog de Francisco Vera

L'autor

Blog Salut i benestar - Francisco Vera

Francisco Vera

No sabria què dir de mi

Sobre aquest blog de Salut

Bloc relacionat amb temes de salut i benestar de tota la família


Arxiu

 • 18
  Juliol
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Cosmètica del Mar Mort - Vida per a la pell

  Cosmètica del Mar Mort
  El Mar Mortcom ja coneixen els entesos en bona cosmètica, tanca un còctel de vitalitat que el converteix en productes de tractaments específics d'alt valor per a la pell i és extremadament efectiu, sobretot en pells madures, o pells amb tendència a la flacciditat , ja que reforça i dóna vitalitat als teixits. A més, protegeix i perfecciona el cutis.
  Aquests components són molt valuosos en la composició de les fórmules de cosmètics d'alta gamma, els quals, a part d'extractes de plantes, són enriquits amb components originals de la Mar Morta els quals tenen un impacte significatiu en la bellesa de la pell.
  Fem èmfasi en ingredients 'originals del Mar Mort', perquè de vegades hi ha algunes marques cosmètiques que han escrit en les seves etiquetes i caixes que són elaborats amb 'sals del Mar Mort' i no obstant això, no és cert. Com amb totes les coses bones o el que funciona, sempre hi ha imitadors o fabricants que no s'ajusten a estàndards de qualitat i encara que en les seves etiquetes ho indiquin, molt probablement només porten quantitats ridícules d'ells, o cap. Amb això cal ser prudents. Generalment el preu és el marca la diferència. No és un ingredient barat, partint del fet que s'importa d'Orient Mitjà.
  Els productes del Mar Mort són coneguts per la seva efectivitat en tractaments de malalties dermatològiques com psoriasi, dermatitis atòpica, vitiligen, micosi fungoide i malalties com l'artritis reumatoide, osteoartritis, dolor d'esquena, columna vertebral i després de cirurgies ortopèdiques. Pot ser un tractament tan eficaç com ho són els mètodes convencionals i tenen l'avantatge que es porta a terme sense l'ús de medicaments potencialment perillosos, com els corticosteroides. Hi ha troballes de segles passats que així ho confirmen.
  Quan es va descobrir que realment el fang, les aigües i els fangs del Mar Mort són productes tonificants i revitalitzants per tot el cos i de alta aportació en la bellesa, la indústria cosmètica va començar a buscar noves formes d'usar-lo. Va començar a enriquir les seves fórmules amb ingredients que combinen a la perfecció amb els ingredients originals del Mar Mort com olis essencials, extractes de plantes, etc. per obtenir productes adequats per a diferents tipus de pell.
  En estudis més recents, s'ha demostrat que el fang del Mar Mort és capaç de suavitzar i allisar la pell i les sals, en immersió, és capaç d'alleujar l'estrès i problemes en les articulacions.
  Després d'una comparació de la condició de la pell abans i després de l'aplicació dels productes cosmètics amb ingredients del Mar Mort amb aplicacions de dues vegades al dia, durant quatre setmanes es va descobrir que els millors resultats van ser els que es van aplicar sobre rostres amb arrugues .
  L'ús de substàncies anti envelliment basades en elements del Mar Mort han donat resultats increïbles. Gràcies als minerals del Mar Mort s'aconsegueix una pell nodrida i ben hidratada, augmenta la finor i l'elasticitat doncs millora la condició de les fibres d'elastina i col · lagen.
  És una realitat que amb ingredients del Mar Mort es manté la vitalitat de la pell per més temps i es retarda el procés d'envelliment.
  Reaccionen molt bé també les pells molt grasses i sobretot les que tenen acne. El fang penetra profundament en la pell i té un efecte calmant, relaxant i sobretot detoxica les impureses i les formacions de barritos. L'alta cosmètica formulada amb ingredients originals del Mar Mort, regenera la pell, absorbeix les impureses i l'excés de secreció de greix. Exfolia les cèl · lules mortes accelerant la curació de cicatrius.
  En l'actualitat, hi ha més de 80 empreses mundials que exporten cosmètics basats en minerals originals delMar Mort de gran qualitat. Una d'elles és Obey Your Body, que elabora els seus productes amb ingredients naturals costat de sals 'originals' del Mar Mort.
   
  El Mar Mort Per què és tan ric en components?
  Les aigües i fangs del Mar Mort estan enriquides amb més de 21 minerals diferents i oligoelements que provenen dels seus sediments i restes orgàniques. El Riu Jordà al seu pas per terres riques en components, va arrencant i aportant a les seves aigües una enorme quantitat de components abans que aquest desemboqui en el Mar Mort. Això, afegit a les condicions climàtiques tan excepcionals que hi ha a la zona aconsegueixen convertir les aigües del Mar Mort en un colossal laboratori natural.
  El Mar Mort no té cap sortida, però sí una gran quantitat d'evaporació, la qual cosa concentra molt tots aquests compostos orgànics i inorgànics altament beneficiosos per a l'ésser humà. L'nom de 'Mar Mort' no es correspon amb la realitat, ja que conté entre les seves aigües i fangs una quantitat incalculable de microorganismes vius.
  El Mar Mort està a 400 m per sota del nivell del mar beneficiant de condicions climàtiques úniques al món, riques en oxigen, amb absència total de contaminació i altament ionitzades.
  El Mar Mort alberga riqueses infinites: sals minerals, fòssils i sediments orgànics i volcànics que la naturalesa ha conservat durant milers d'anys. Hi trobem 21 minerals diferents. Són aigües immensament nutritives per a la pell i per a la salut.
  Les aigües del Mar Mort resulten ser un balneari natural amb virtuts terapèutiques indiscutibles. Els seus components cada dia guanyen més prestigi entre els entesos en bellesa. Els seus ingredients són molt valorats en sèrum, cremes anti envelliment, exfoliants d'alta gamma, en tractaments corporals mitjançant els llots i fangs, perquè els ingredients del Mar Mort confereixen a les cremes i productes de bellesa un plus de qualitat pels fantàstics resultats que es aconsegueix sobre els teixits.
   
  Llots i fangs del Mar mort - Components
  Els llots o fangs del Mar Mort, contenen: sodi, potassi, magnesi, calci, ferro, alumini, sofre, fòsfor, zinc, coure, estany, cadmi, plom, titani, crom, cobalt, níquel, bor i algues. Les propietats dels fangs i llots del Mar Mortredueixen la tensió muscular i els nervis, millora la circulació i alleuja els dolors reumàtics. Aquests fangs s'utilitzen per embolcalls, també per al bany i per col · locar en forma de compresa sobre àrees adolorides, inflamades o contracturades.
  No hi ha dubte que el Mar Mort encara amaga molts secrets per descobrir ...

    

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook