Sons del Món tanca la seva setzena edició amb més de 23.000 espectadors

Tot i les anul·lacions del concert de Raphael i de la festa El Ritme de la Nit , el festival manté les xifres d'assistència de la passada edició

Els concerts amb més afluència han estat els d'Antonio Orozco, Sopa de Cabra i Zaz

 

Concert de The Jacksons a l'escenari de Sons del Món

Concert de The Jacksons a l'escenari de Sons del Món / JORDI CALLOL

Emporda.info

El festival Sons del Món tanca la seva setzena edició amb més de 23.000 espectadors que han gaudit dels concerts i del village a l'espai patrimonial de luxe de la Ciutadella de Roses. En total, del 21 de juliol al 05 d'agost s'han programat fins a vint actuacions entre l'Auditori natural del Sons del Món i el nou escenari del Village. Una programació musical de luxe que ha reunit propostes internacionals, nacionals i locals en el que continua essent una de les cites imprescindibles de l'estiu a la Costa Brava.

De tots els concerts destaquen els que més afluència han tingut: El cantautor de L'Hospitalet de Llobregat Antonio Orozco, els gironins Sopa de Cabra en una de les dues úniques actuacions d'aquest estiu a Catalunya i la cantant francesa Zaz. També han destacat per la seva bona acollida i bona sintonia amb el públic assistent els concerts dels mítics The Jacksons que van demostrar que porten el ritme a la sang, dels Stay Homas i la Julieta, de Guitarricadelafuente i del violinista Ara Malikian. L'èxit d'aquesta edició ja es va augurar amb la celebrada nit inaugural que van protagonitzar Chanel i Vicco, dues de les cantants catalanes amb més projecció en l'actualitat i els Locomía.

El Village del Sons del Món transformat en un nou espai d'oci de l'Empordà obert a tot el públic -tant el que assisteix als concerts com el que no- i amb una programació musical pròpia centrada en les propostes musicals locals i una oferta gastronòmica única, ha estat un encert. Fins a 3.000 persones han gaudit d'aquesta nova proposta que continua millorant l'experiència que ofereix el Sons del Món. Mama DoushaMadamme MustashDelpuerto i Ariadna Vieyra, han demostrat la qualitat del talent local a un públic cada vegada més fidel, que també ha pogut gaudir de vuit propostes gastronòmiques, barres especialitzades en vins, cerveses i còctels prèmium, zona chill-out i sessions de Dj.

La nota negativa d'aquesta edició han estat les anul·lacions dels concert de Raphael, que ha hagut de cancel·lar els primers concerts de la seva gira per prescripció mèdica i de la festa El Ritme de la Nit per una forta Tramuntana.

Recupera les cròniques dels concerts aquí: