L'«ABC» i tot l'abecedari de The Jacksons a l'escenari de Sons del Món

Aquest va ser l'únic concert dels germans Jackson a Catalunya

Jordi Callol

Jordi Callol

Roses ha estat l'escenari escollit perquè The Jacksons oferís el seu únic concert a Catalunya. Amb aquesta entradeta abans de començar l'actuació, ja es deixava entreveure que aquell no seria un concert qualsevol.

Davant un públic amb molta presència de turistes, els germans Jacksons van oferir un concert ben variat i que va posar els seus seguidors dempeus des de la primera cançó: Can you feel it. Però abans que sonés la primera nota en directe, es va projectar un audiovisual en què s'hi podien veure els inicis de la banda amb Michael Jackson quan encara era un infant.

Poc després de començar el concert, Marlon Jackson va dir que «les persones que van a veure un concert de The Jacksons, no només ve a veure’m a mi i als meus germans, sinó que ve a formar part del show».

Durant el poc més d’una hora que va durar l’actuació dels nord-americans, s’hi van poder veure diferents coreografies i breus vídeos, i escoltar temes tan coneguts com Rock with you, Enjoy it yourself, Heartbreak Hotel o ABC, una de les cançons més corejades pels assistents a la Ciutadella de Roses.

Finalment, els germans Jackson es van acomiadar del públic tot cantant Wanna be startin ‘something’.

@emporda_info 🎼 The Jacksons actua al festival Sons del Món de Roses, el seu únic concert a Catalunya 🎥 Jordi Callol #music #sonsdelmon #roses #emporda #ciutadelladeroses #thejacksons #prensaiberica @Prensa Ibérica ♬ original sound - Setmanari de l'Alt Empordà