Blog 
Salut i benestar
RSS - Blog de Francisco Vera

L'autor

Blog Salut i benestar - Francisco Vera

Francisco Vera

No sabria què dir de mi

Sobre aquest blog de Salut

Bloc relacionat amb temes de salut i benestar de tota la família


Arxiu

 • 18
  Juliol
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Un bon sèrum i una crema fan miracles

  Les gotetes miraculoses que van néixer en els 90 com una cura d'urgència antiedat avui en dia s'han convertit en la gran solució per a tots els problemes de la pell i del cabell. Són veritables elixirs de joventut.
  Al principi, els sèrum de bellesa s'elaboraven amb sèrum de cavall (per això el seu nom sèrum).
   
  Sèrum Quin és el secret de la seva efectivitat?
  El secret que amaguen les gotetes de sèrum és una altíssima concentració de principis actius. La seva concentració és més alta que qualsevol altre tipus de cosmètic o cremes.
   
  ¿Sèrum o crema?
  El propòsit del sèrum és diferent al de les cremes, però al mateix temps són complementàries. Treballen en sinergia completa multiplicant els seus efectes. Per exemple, podem trobar un sèrum antiedat i una cremaantiedat de la mateixa marca (convé que així sigui, perquè la formulació està feta com a complement) un tàndem perfecte per reparar i rejovenir de manera notòria els estralls de l'edat. El sèrum abans i la crema després. Tots dos tenen els mateixos principis actius, però el sèrum, aplicat abans és com una petita bomba de components, només que no va a hidratar ni va a protegir dels raigs UVB, mentre que la crema, aporta l'elasticitat, la protecció contra les agressions externes i l'acabat sedós de la pell.
   
  Quin és el seu secret?
  El secret que s'amaga en unes simples gotes de qualsevol d'aquests sèrums no és altre que una concentració molt més elevada d'ingredients actius que en un altre tipus de cosmètics com les cremes. Però, a més, la seva textura aquosa està formulada expressament per millorar el grau de penetració de tots els principis actius en la pell.
  Els envasos dels sèrum també són diferents als de les cremes, precisament per preservar tota aquesta quantitat d'actius: amb tecnologia aires (lliures d'aire), solen portar comptagotes o èmbols que dosifiquen la seva aplicació.
  Els sèrum no aporten greix, la seva absorció és immediata i tenen una gran capacitat de penetració fins les capes més profundes de la pell, per això la seva efectivitat.
   
  Sèrum - Inconvenients
  El seu preu a causa de l'alta concentració dels principis actius i la qualitat d'aquests.
   
  Sèrum Quan i com s'utilitzen?
  Durant la nit és quan es realitza la major part de la reparació cel · lular i la pell està especialment receptiva per absorbir tot aquest còctel de nutrients i principis actius, per tant, l'ideal és utilitzar a la nit (encara que hi ha alguns que s'apliquen dues vegades al dia). Si a més, quan s'hagi absorbit s'aplica una crema específica, el resultat pot ser sorprenent.
   
  Sèrum a bon preu i d'altíssima qualitat
  Hi ha tants tipus de sèrum com tipus de problemes que resten bellesa a la pell:
  Sinergia total: sèrum + crema + càpsules de col · lagen

   

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook