L'enxampen sortint d'un punt de venda de droga a Empuriabrava i acaba detingut perquè havia d'ingressar a presó

Els Mossos i la Policia Local l'arresten perquè tenia una ordre d'ingrés a presó relacionada amb el tràfic de drogues

En una altra actuació, els agents locals han recuperat dues bicicletes que acaben de ser robades i han detingut el lladre

Agents dels Mossos duent a terme una detenció en una imatge d'arxiu

Agents dels Mossos duent a terme una detenció en una imatge d'arxiu / MOSSOS D'ESQUADRA

E.B.

La Policia Local de Castelló d'Empúries i els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Empuriabrava que tenia vigent una ordre judicial d'ingrés a presó per tràfic de drogues.

La seva detenció va ser possible perquè la Policia Local quan feia tasques de seguretat ciutadana va veure aquest individu sortint d'un habitage d'Empuriabrava on tenien constància que és un punt de compra i venda de substàncies estupefaents. Els policies el van fer aturar i el van escorcollar i li van trobar algunes substàncies estupefaents. En aquell moment va arribar una patrulla de paisà de Mossos d'Esquadra.

En una actuació conjunta van identificar al sospitós i fetes les comprovacions van descobrir que era un home amb una ordre judicial pendent d'ingrés a presó. El motiu pel que havia d'entrar era que estava condemnat per un delicte contra la salut pública. Per aquest motiu, va ser detingut entre ambdós cossos policials. Els Mossos d'Esquadra porten la investigació sobre el cas.

Dues bicis recuperades

Dos dies abans, el dilluns a la tarda, la Policia Local va rebre l'avís que s'acabava de produir un robatori de dues bicicletes. Dues patrulles de Policia Local i una patrulla de Mossos d’Esquadra es van adreçar al lloc i van iniciar recerca del sospitós.,Una de les patrulles de Policia Local finalment va localitzar al sospitós i va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de furt. Les bicicletes van poder ser recuperades, segons informa la policia.