El FS Vilafant supera el Sils en un duel directe vibrant i posa un peu a Divisió d'Honor

Els vilafantencs s'imposen 7-6 i assalten el segon lloc, que dona l'ascens directe, a tres jornades pel final

Jacobs, en una jugada del Vilafant-Sils al Joel González

Jacobs, en una jugada del Vilafant-Sils al Joel González / EDUARD MARTÍ

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El primer equip masculí del Fricafor Futbol Sala Vilafant ha assaltat la segona posició de Primera Catalana quan queden tres jornades per acabar el campionat. A Divisió d'Honor hi pugen de manera directa els dos primers classificats -el tercer es queda sense premi- i els vilafantencs han pres el segon lloc al Futsal Sils després de vèncer-lo en un duel directe (7-6), aquest dissabte al pavelló Joel González.

Els de Toni Pérez estaven igualats de punts amb els selvatans i ara en tenen tres més i amb el goal average en contra -a l'anada, el Sils havia guanyat per dos gols de diferència (6-4). Ara bé, el Vilafant, que duu una volta sencera sense perdre, tindrà un final de calendari a priori accessible, ja que s'enfrontarà al Sant Gregori, Joves de Vidreres i Fontcoberta, que ocupen els quatre últims llocs de la classificació. Guanyant dos partits i empatant-te un serà suficient per recuperar la Divisió d'Honor només un any després.

Sempre per davant i apuntant al líder

Davant el Sils, en un pavelló vilafantenc que feia patxoca a les grades, els altempordanesos sempre han anat per davant en el marcador, amb gols d'Arnau Díaz i Aymane Moustakim -per partida dobla-, Eric Jacobs, Ivan López i David Garcia. El Vilafant passa a ser segon i mira de reüll el líder, el Sant Julià de Ramis, que té dos punts més i que a l'última jornada (25 de maig) se les veurà amb el Sils en un duel que ho pot canviar tot.