Successos

Entra en una casa de Castelló d'Empúries i l'enxampen remenant una bossa de mà

L'home va aconseguir escapar-se i endur-se un manyoc de claus

Poc després, però, la Policia Local el va detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l’interior d'un domicili

L'home ha estat detingut com a autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili.

L'home ha estat detingut com a autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili. / Policia Local de Castelló

Empordà

Empordà

La Policia Local de Castelló d'Empúries ha detingut un home com a presumpte autor d'un robatori en una casa del municipi. Els fets es remunten al migdia d'aquest dilluns 13 de maig, quan una noia va alertar al cos de seguretat que la seva àvia li havia telefonat perquè un home acabava d'entrar al seu domicili.

L'individu havia aconseguit entrar a l'immoble escalant el mur del pati i havia començat a remenar la bossa de mà de la dona. Llavors, però, ella el va enxampar i ell va aconseguir escapar-se. Només va poder endur-se un manyoc de claus.

Gràcies a la descripció que la dona va donar de l'intrús, els agents de la Policia Local van iniciar una recerca. Al cap de pocs de minuts el van localitzar, interceptar i detenir com a autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili. Les claus robades van ser recuperades i entregades a la seva propietària, segons informa el cos policial.