Futbol

Gosbi deixa de ser el patrocinador del Girona

Després de tres temporades com a sponsor principal, l'empresa altempordanesa d'alimentació d'animals de companyia ha decidit no renovar l'acord amb el club de Montilivi

Gazzaniga i Arnau, amb la Canya, firmant a la botiga de Gosbi.

Gazzaniga i Arnau, amb la Canya, firmant a la botiga de Gosbi. / MARC MARTÍ

Tatiana Pérez

El Girona i Gosbi han fet oficial aquest matí que finalitzen el seu acord de col·laboració. D'aquesta manera, l'empresa altempordanesa d'alimentació d'animals de companyia, que ha estat el patrocinador principal durant les darreres tres temporades, es desvincula totalment del club de Montilivi, després de decidir no renovar el vincle que els unia.

Així ho han explicat el Girona i Gosbi a través d'un vídeo en què es mostra el camí que han recorregut plegats, des de Segona Divisió fins a la històrica classificació dels de Míchel a la Champions. "Hem crescut junts, travessant fites que un dia van semblar impossibles. Com ens hem divertit...", comenten.

Durant aquestes tres últimes temporades, Gosbi ha vestit les equipacions del primer equip masculí i també les dels equips de l'Acadèmia, Futbol Femení, Genuine i Veterans, a més de la roba d'entrenament.

La sortida de Gosbi com a patrocinador de l'entitat blanc-i-vermella a priori no ha d'incidir en la Canya, la gossa oficial del Girona, que continuarà passejant per la gespa de Montilivi en la prèvia dels partits de l'equip. De la mateixa manera, es mantindrà l'aposta pel carnet de soci animal. El Girona es va convertit l'any 2022 en el primer club pet friendly del món.

Etihad Ariways es perfila com el nou patrocinador de la samarreta

Una de les incògnites de cares a la temporada vinent és qui serà el nou patrocinador de la samarreta.Amb la confirmació de la sortida de Gosbi, el club ja tindria encarrilat una entesa amb l’empresa d’aerolínies dels Emirats Àrabs, Etihad Airways. De fet, des de fa un parell de dies hi ha representants de l’empresa a Girona fent reunions i gravant promocions. Etihad Airways és un dels principals partners del Manchester City des del 2009, la samarreta del qual patrocina des de fa temps i també té el seu nom a l’estadi del club citizen des del 2011.