El Peralada és superat pel líder Olot en una gespa amb mal estat

Un gol a l'inici i al final condemna el conjunt peraladenc, que no pot entrar al play-off

Dani Gómez i Pedro, en el Peralada-Olot

Dani Gómez i Pedro, en el Peralada-Olot / LLUIS RIBERA

Lluís Ribera

El Peralada no ha pogut sorprendre (0-2) el líder de Tercera RFEF, l'Olot, que ara passa a encapçalar al lliga en solitari per l'ensopegada de l'Hospitalet del terradenc Joan Sánchez. El derbi gironí de la jornada s'ha decidit ben aviat, amb un xut amb l'esquerre de Joan Maynau al minut 1.

Els nois d'Àlex Marsal, amb forces baixes, han pogut inquietar poc la porteria rival mentre que els garrotxins, amb el marcador a favor, tampoc han pres l'accelerador. A la recta final, amb el Peralada llançat a dalt a la recerca de l'empat, l'Olot ha sentenciat en el temps afegit amb un bon xut de l'experaladenc Marc Mas, pitxitxi de la lliga amb 12 gols. El silenc era, juntament amb David Bigas i Juvi, els experaladencs que avui s'han enfrontat al seu exequip.

El Peralada, coneixedor dels resultats dels rivals al matí, sabia que un triomf el tornaria a situar en places de promoció d'ascens a Segona RFEF, però ha patit la segona derrota seguida a casa, on fins fa poc hi havia encadenat sis triomfs consecutius. La nota positiva és que el davanter Marc Medina ha tornat a disposar de minuts nou mesos després d'una lesió al genoll, mentre que la negativa, a més del resultat, ha estat la lesió muscular de Micaló a la primera part.

El duel, presenciat per 300 espectadors al Municipal de Peralada, s'ha disputat en un camp amb força mal estat, amb la gespa natural perjudicada en bastants espais del camp.