Suculentitis, un viver especialitzat en plantes crasses a Vilarnadal

S’hi poden trobar més de 800 varietats de plantes suculentes

Interior de l’hivernacle Suculentitis. | SUCULENTITIS

Interior de l’hivernacle Suculentitis. | SUCULENTITIS / redacció vilarnadal

Emporda.info

Suculentitis és un viver especialitzat en plantes crasses o suculentes, fundat per Rosmery Condori. Està situat al municipi de Vilarnadal, a la falda de l’Albera.

A l’hivernacle hi podreu trobar més de 800 varietats d’aquest tipus de plantes. Segons Condori el punt fort d’aquestes plantes és que «emmagatzemen l’aigua en les seves fulles, tiges i arrels. Les fulles tendeixen a ser gruixudes i carnoses i tendeixen a prosperar en climes secs i poc humits. Així que ara que hi ha tanta sequera són una bona opció perquè no necessiten gaire aigua».

Un client amb una planta crassa.  | SUCULENTITIS

Un client amb una planta crassa. | SUCULENTITIS / redacció vilarnadal

Per visitar el seu viver aconsella concertar cita per tal que us pugui atendre de la millor manera. També a la seva web trobareu tota l’oferta que té disponible, a més es pot comprar online. Rosmery Condori és una experta en aquest camp i us aconsellarà sobre quin tipus de suculenta s’adapta al vostre jardí o interior. Mostra d’això és que els seus principals clients són col·leccionistes particulars de plantes crasses i empreses dedicades al sector de la jardineria i la decoració. Tot i això la propietària deixar clar que «a suculentitis tothom hi és benvingut».

CORREU: suculentitis@gmail.com

TELÈFON: 690 704 877

WEB: www.suculentitis.com