Heco Home, la nova divisió domèstica de mobiliari per a la llar, s’incorpora a la fàbrica de Figueres

L'empresa està a punt de llençar el seu catàleg digital per fer-lo arribar a arquitectes i interioristes per donar a conèixer la nova gamma de productes

Penjador per a roba de la línia Heco Home.  | HECO HOME

Penjador per a roba de la línia Heco Home. | HECO HOME / redacció. figueres

Emporda.info

Heco Home, la nova divisió domèstica de mobiliari per a la llar s’incorpora a la fàbrica de Figueres. I està a punt de llençar el seu catàleg digital per fer-lo arribar a arquitectes i interioristes per donar a conèixer la nova gamma de productes.

Actualment Heco, sense deixar de banda el mobiliari per a tallers, s’ha especialitzat en fer mobles a mida, tant és així que és un dels punts que diferencia a l’empesa de la resta. Tot això és possible gràcies a tot l’equip, que treballa conjuntament per ser més eficient, cosa que ha permès desenvolupar aquesta línia de productes domèstics d’alta gamma.

Barbacoa de la línia Heco Home.  | HECO HOME

Barbacoa de la línia Heco Home. | HECO HOME / redacció. figueres

La gran diferència d’Heco Home és que fa productes per diferents entorns domèstics amb una mateixa línia que és el que la diferencia de la resta de mobiliari que hi ha en el mercat actualment. L’objectiu dels creadors és que «tal com passa amb els nostres productes Heco, quan algú vegi un producte Heco Home ha de poder diferenciar-lo i identificar-lo», expliquen els responsables.

El color escollit per a tota la gamma recorda a la tradicional fusta de roure amb un toc de modernitat, aconseguint un efecte corten pintant la xapa, que s’utilitza com a matèria primera.

Moble per a llar de foc de la nova línia Heco Home.  | HECO HOME

Moble per a llar de foc de la nova línia Heco Home. | HECO HOME / redacció. figueres

El disseny dels productes es caracteritza per línies no tan industrials, però si conservant la qualitat que podria tenir un moble d’aquest sector, però adaptat a l’entorn domèstic, això permetrà tenir mobles amb línies actuals a casa amb les garanties del mobiliari industrial. En aquests moments el catàleg està compost per: mobiliari per l’exterior, l’entrada, el menjador i pel rebost.

En cada entorn serà fàcil d’integrar els mobles Heco Home, ja que donen un valor afegit a cada estança. Per aquest motiu s’han triat les línies de producte amb molta cura així com el color final de tota la gamma.

ADREÇA: N-II, km 4

TELÈFON: 972 503 055

WEB: www.heco.es