Empordà Medical disposa de scooters per a persones amb mobilitat reduïda

El comerç es dedica a la venda i distribució de material geriàtric, hospitalari, ortopèdic i de protecció laboral

Trobareu una àmplia selecció de productes d’alta qualitat de marques nacionals i internacionals

Scooter de la marca Madeira i Scooter de la marca Vermeiren que trobareu a Empordà Medical.

Scooter de la marca Madeira i Scooter de la marca Vermeiren que trobareu a Empordà Medical. / Total Care / Vermeiren

Emporda.info

Empordà Medical és un comerç de Figueres dedicat a la venda i distribució de material geriàtric, hospitalari, ortopèdic i de protecció laboral. Tant a la botiga com a la seva web trobareu una àmplia selecció de productes d’alta qualitat, ja que treballen amb els principals fabricants en l’àmbit nacional i internacional. En el seu catàleg destaquen la scooters de la marca Total Care que té els models Madeira, Cerdeña i Zoe i també compte amb models de la marca Vermeiren.

Total Care

La scooter Madeira cobreix totes les necessitats de l’usuari sense descuidar l’aspecte cosmopolita i modern. Aquest vehicle de tres rodes s perfecte per realitzar trajectes llargs per comoditat en exteriors. Suporta fins a 185 quilos sense disminuir el seu rendiment. Té un cofre de grans dimensions, i un sistema complet de llums, intermitents i retrovisors. El motor és de 950W, té dues bateries de 55 Ah i té un sistema de suspensió a les rodes i una autonomia de 50 a 60 quilòmetres.

El model Cerdeña està dissenyat per a persones amb mobilitat reduïda que circulin diàriament per la ciutat. Aquesta és una scooter plegable amb opció manual o electrònic. Té una bateria de 10 a 20 Ah i una autonomia que va de 20 a 30 quilòmetres.

Les scooters Zoe és un accessori per la cadira de rodes manual per desplaçar-se per exteriors perquè el seu disseny i dimensions en faciliten el transport. Té llum frontal, clàxon, un display digital que indica la distància recorreguda i la velocitat. A més d’una bateria de 10 Ah que dona de 30 a 35 quilòmetres d’autonomia. Té un motor de 250W i arriba als 20 quilòmetres per hora.

Vermeiren

La marca Vermeiren que també podeu trobar a Empordà Medical, disposa d’una de les gammes més àmplies del mercat per cobrir les necessitats dels seus usuaris. Disposen del model Alya, compactes i fàcils de transportar; versàtils com el model Eris, és a dir, que són còmodes tant en interiors com en exteriors; i el model Carpo per llargues passejades i superar desnivells.

ADREÇA: carrer Narcís Soler, 15

TELÈFON: 972 503 519

WEB: www.empordamedical.com