El vent obliga a canviar la data del concert de Pau Vallvé al Portalblau

Les fortes ràfegues previstes per aquest divendres han obligat a l'organització a prendre aquesta decisió

Pau Vallvé és un músic polifacètic i ha compost per publicitat, cinema, ràdio i televisió.

Pau Vallvé és un músic polifacètic i ha compost per publicitat, cinema, ràdio i televisió. / SÍLVIA POCH

Jordi Callol

Jordi Callol

Pau Vallvé havia d'actuar aquest divendres 4 d'agost a l'Escala en el marc del Festival Portalblau, però les condicions meteorològiques que es preveuen per a demà han oblidat a l'organització a haver de canviar les dates del concert. Finalment, es farà el pròxim dimarts 8 d'agost.

El cantant havia d'actuar a la Mar d'en Manassa, un espai obert, a l'aire lliure, just al costat del mar. Un espai que fa incompatible la celebració d'un espectacle amb les ràfegues de vent de 70 km/h i el fort onatge que anuncia la previsiódel temps per aquest divendres. Des del festival han explicat que «som conscients de la possibilitat que aquest canvi no pugui encaixar a totes les persones que han comprat l'entrada» i que «el retorn de la compra es realitzarà de forma immediata».

Vallvé havia de presentar : ), el seu darrer disc que es descriu com més positiu, rítmic i de bon rotllo que parla i sona en plural i que posa el ritme i la veu al capdavant.

Casualment, aquest mateix artista ja va haver de canviar la data de la seva actuació a Figueres el passat mes de febrer.