Pau Vallvé, Blaumut i Judit Neddermann, al Portalblau

La Gio Symphonia, la cantaora Mariola Membrives i la pianista Marta Puig proposen un viatge sonor a l’Espanya de principis del segle XIX

Blaumut torna a Portalblau celebrant els deu anys. | BLAUMUT

Blaumut torna a Portalblau celebrant els deu anys. | BLAUMUT / REDACCIÓ. L’ESCALA

Emporda.info

Després d’un cap de setmana de concerts íntims al Clos del Pastor, Portalblau fa el salt a la Mar d’en Manassa, un escenari natural d’alt voltatge que acollirà els concerts de Pau Vallvé, Blaumut i Judit Neddermann, així com la proposta singular de la Gio Symphonia, la cantaora Mariola Membrives i la pianista Marta Puig conduint al públic per un viatge a l’Espanya de principis del segle XIX. Durant el concert, que es fa el 7 d’agost, s’escoltaran des de Las Canciones españolas antiguas de Lorca fins a El amor brujo, de Falla, en la versió del 1915.

La cantaora Mariola Membrives actua dilluns 7 d’agost. | GIO SYMPHONIA

La cantaora Mariola Membrives actua dilluns 7 d’agost. | GIO SYMPHONIA / REDACCIÓ. L’ESCALA

Divendres Pau Vallvé presenta el darrer treball, : ), el seu disc més positiu, rítmic i de bon rotllo que parla i sona en plural i que posa el ritme i la veu al capdavant. L’endemà serà el torn dels Blaumut que arriben a l’Escala per celebrar els deu anys de l’edició d’El Turista, el primer disc que, fa una dècada, també presentaren en aquest escenari. Diumenge, pren el protagonisme una veu femenina, la de Judit Neddermann amb LAR, un disc d’agraïment a les influències que l’han marcat: la música brasilera i el folklore ibèric. Tots els concerts es fan a les 9 del vespre.