Remodelació

La Sala Municipal de Castelló d'Empúries abaixa el teló per iniciar les obres

Arrenca la fase preliminar de les projeccions arqueològiques i, després de l’estiu, es donarà pas als treballs de rehabilitació

Darrera funció de teatre a la Sala Municipal abans d'iniciar les obres

Darrera funció de teatre a la Sala Municipal abans d'iniciar les obres / Ajuntament de Castelló d'Empúries

Empordà

Empordà

«Després de més de quaranta anys tenint una Sala Municipal viva i activa, la setmana passada vam abaixar el teló per donar el tret de sortida a les esperades obres de remodelació», segons explica el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Castelló d'Empúries, Josep Canet. És per això que, per tancar aquest cicle, es va programar una darrera funció oberta a tothom divendres passat i després d’un petit acte institucional, seguidament, el Grup de Teatre Esplais va tornar a interpretar La visita d’una inspectora de J.B. Priestley. A la sortida es va brindar amb cava pel teatre, pel passat de la Sala Municipal i pel seu futur.

Aquest passat dilluns ja ha començat la fase preliminar de les obres amb l’inici de les projeccions arqueològiques. Es tracta d’un pas endavant per protegir el valor patrimonial de la sala cap a un futur millor. Canet apunta que si tot va bé les obres de remodelació començaran passat l’estiu, el mes de setembre, amb la qual cosa la gent del municipi estarà un any i mig sense poder utilitzar aquest equipament.

El municipi va rebre el mes d’abril passat una subvenció d’1,02 milions d’euros dels fons Next Generation que es destinaran a la rehabilitació i ampliació de l’edifici. Després de les obres hi haurà dues sales, una de gran i a la part posterior una de petita duplicant la possibilitat de fer actes, assenyala Canet.