El Camallera s'ha proclamat campió del grup 2 de Quarta Catalana aquest diumenge a la tarda a l'última jornada de lliga i puja a Tercera Catalana. Els nois de Lluís Juncarol i Xicu Ventalló s'han imposat en els darrers instants al camp del Vilamalla (2-4) davant prop de 900 espectadors i en un duel d'infart on els locals també optaven al títol. L'Escala B, que estava atent des del camp del Mas Mascort de Palafrugell (1-5), s'ha hagut de conformar amb la segona plaça que li donarà el factor camp a favor en el play-off.

Aquest diumenge, els groc i blaus han trencat el malefici amb un autèntic partidàs. Ara bé, ho han hagut de suar. Al descans els camallerencs perdien 2-1 i fins al minut 83 eren segons perquè l'empat els era insuficient, ja que l'Escala B guanyava a Palafrugell. Amb 2-2 en el marcador, Bernat Berenguer ha col•locat el 2-3 (83') amb un gran xut amb la cama esquerra a dins de l'àrea i en descompte el pitxitxi Haimadou Konteh, de penal, ha sentenciat (2-4) i ha desfermat l'eufòria entre els aficionats desplaçats a Vilamalla.