Un nen de 3 anys, ingressat al Trueta després d'una indisposició en un càmping de Torroella de Montgrí

El SEM l'ha traslladat amb un helicòpter medicalitzat

Un helicòper del SEM aterra al càmping Delfín Verde per traslladar un infant al Trueta després d'ofegar-se a la piscina

Un helicòper del SEM aterra al càmping Delfín Verde per traslladar un infant al Trueta després d'ofegar-se a la piscina / ACN

ACN

Un nen de 3 anys està ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona després que per una indisposició hagi caigut a l'aigua en una piscina del càmping Delfín Verde de Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Els fets han tingut lloc cap a un quart de dues de la tarda. Fonts policials apunten que el petit, que es trobava al costat de la piscina, s'ha indisposat i ha caigut dins l'aigua. No se sap si ha sofert un cop de calor o bé ha patit algun altre problema (com un tall de digestió). Segons relaten fonts del càmping, l'infant ha caigut en una zona molt poc profunda on l'aigua no cobria tot el cos i de seguida el socorrista i una senyora l'han estirat en una hamaca que hi havia al costat.

Fins al càmping s'hi ha desplaçat una unitat terrestre del SEM, a banda de l'helicòpter que ha traslladat el nen a l'hospital en estat greu. A hores d'ara l'infant està ingressat a planta. Està estable, fora de perill i no es tem per la seva vida.