Pau celebra la seva Festa Major amb actes com la presentació del llibre «Pau, entre vinyes, olivassos, closes i aiguamolls»

La celebració comença aquest divendres 10 de novembre i s’allarga fins diumenge

S'han programat actes com una gimcana infantil, una rua amb Xaranga Bufa Tramuntana i un dinar popular, entre altres

La xaranga Bufa Tramuntana actua dissabte.

La xaranga Bufa Tramuntana actua dissabte.

Emporda.info

Pau es vesteix de festa major i ho fa presentant, aquest divendres 10 de novembre a les 7 de la tarda, un llibre monogràfic que el representa. Es tracta de Pau, entre vinyes, olivassos, closes i aiguamolls, editat per Gavarres i amb pròleg de Xavier Febrés. El llibre recull textos de diverses plomes com Antoni Egea, Ponç Feliu, Toni Ferrer, David Pujol i Joaquim Tremoleda que apropen el lector a la riquesa i diversitat de Pau. L’acte cultural, que precedirà la projecció del film Surti com Surti 2 i un karaoke popular, serveix per donar el tret de sortida a un cartell llarg i intens.

Entre els actes que s’han previst per aquesta festa major destaquen dissabte una gimcana infantil, una rua amb Xaranga Bufa Tramuntana, un dinar popular, un taller d’iniciació a les sardanes i una Nit Jove que amenitzaran djs locals i el Dj Benítez.

La festa continuarà diumenge amb propostes per a tots els públics. Després de l’ofici hi haurà sardanes, un paintball a la tarda i un concert amb ball amb l’orquestra Rosaleda.