Espolla proclamarà aquest cap de setmana el rei o la reina de les nyacres

Arriba la 19a edició de la Trobada de Cantadors, que començarà divendres amb la popular «Glosa de Vins»

Foto d’arxiu d’una edició passada de la Trobada de Cantadors.

Foto d’arxiu d’una edició passada de la Trobada de Cantadors. / FRANCESC AGUILERA

Emporda.info

Un any més, arriba la Trobada de Cantadors d’Espolla, que aquest any arriba a la seva dinovena edició i, com sempre, està organitzada per l’Associació Cultural La Fraternal Espollenca. El que ja és un clàssic dels estius a l’Alt Empordà, donarà el seu tret de sortida aquest divendres, 14 de juliol, amb la Glosa de Vins, que tindrà lloc a les 10 de la nit, a la plaça Marquès de Camps. Durant la vetllada, també hi haurà Food-tractor amb el Portal de l’Albera, a partir de les 9 de la nit.

El plat fort de la festa, però, arribarà l’endemà, el dissabte 15 de juliol, amb el combat que escollirà el rei o la reina de les nyacres. El concurs donarà el tret de sortida a les 12 del migdia, a la Fraternal, on hi haurà la fase eliminatòria. I ja a la nit, a 2/4 de 10, la batalla decisiva: el combat a la Pista de l’Escola. Allà es decidirà qui serà coronat com a guanyador del certamen.

Cal destacar que abans de la gran final també hi haurà el micro obert Digui, digui, i que a les 8 s’obrirà el servei de bar. Enguany, però, no hi ha Sopar de Cantadors.