Futbol

El Peralada allarga un final de temporada de malson, però no haurà de patir pel descens

Els xampanyers tornen a perdre en l'últim partit a casa i cauen fins a la catorzena posició

L'onze del Peralada contra l'Hospitalet.

L'onze del Peralada contra l'Hospitalet. / CF PERALADA

Roger Illa

Roger Illa

Al Peralada se li ha fet molt llarga la temporada. L'equip xampanyer, que ha vorejat les places de play-off bona part de l'any, acabarà més a prop del descens que de la promoció d'ascens a Segona Federació. Els empordanesos, això sí, no hauran de patir pels descensos compensats ja que tenen un gol average favorable respecte la Pobla, el següent classificat.

I això que, aquest diumenge al matí, semblava que el Peralada acabaria l'últim partit a casa de la temporada amb bon sabor de boca. Davant ha tingut l'Hospitalet, que acabarà la lliga en segona posició. El partit ha començat molt bé pels blanc-i-verds, que s'han avançat al marcador ben aviat gràcies a una internada de Llorenç Busquets (6'). L'equip ha sabut mantenir el control del partit contra un dels millors equips del grup, però als minuts finals han tornat a aparèixer els fantasmes. El pitxitxi hospitalenc, Óscar Gómez, ha firmat un doblet després d'entrar com a suplent (82' i 90+1') i ha capgirat el marcador. Així, el Peralada ha encaixat la quarta derrota en els darrers cinc partits i s'ha despedit de la seva afició de la pitjor manera.

La mala ratxa d'aquest últim mes ha enfonsat els xampanyers a la taula: si fa tres setmanes empataven a punts amb el cinquè classificat, ara mateix han caigut fins a la catorzena posició. Només quatre equips estan per sota del Peralada a la taula però, sortosament, els altempordanesos no hauran de patir per descendir. El diumenge vinent (12h), ja sense jugar-se res, el Peralada disputarà l'última jornada de lliga al camp del Mollerussa. El repte serà maquillar el mal final de temporada amb una victòria.