S'encasta amb el cotxe contra un restaurant de Fornells, fuig i el detenen a Girona

El conductor té 29 anys, presentava símptomes d'anar begut però s'ha negat a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia

La vidriera de la terrassa del restaurant esmicolada.

La vidriera de la terrassa del restaurant esmicolada. / CME

Eva Batlle

Un cotxe s'ha encastat de matinada contra el vidre del restaurant Altamira de Fornells de la Selva i ha fugit.

El conductor té 29 anys ha acabat detingut i s'ha negat a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia quan els Mossos l'han localitzat a Girona.

El succés s'ha produït pels volts de les dues de la matinada, quan un vehicle que circulava per l'N-II s'ha estavellat contra la terrassa del restaurant Altamira, que queda a tocar de la carretera.

Aquest vehicle ha causat nombrosos danys a l'establiment: tota la vidriera de la terrassa ha quedat destrossada. Però a més, ha causat més destrosses a un cotxe. Aquest estava aparcat davant del local i li ha causat danys quan maniobrava per fugir del lloc.

Els Mossos d'Esquadra després de tenir informació del vehicle i de personar-se al lloc dels fets, han localitzat poc després al conductor fugit. L'han trobat a la cruïlla de l'avinguda Sant Narcís amb el Passeig d'Olot. Els Mossos asseguren que l'home no tenia intenció de robar res al restaurant sinó que s'hi ha accidentat per la seva situació d'embriaguesa.

L'home s'ha resistit i ha acabat detingut. D'entrada per un delicte de danys pels causats a l'establiment hoteler i també, pels del vehicle aparcat. A més, els Mossos l'acusen de ser presumpte autor d'un delicte contra la seguretat per negar-se a ser sotmès a la prova d'alcoholèmia.