Futbol base

Un Estadi de Vilatenim ple dona la benvinguda al MIC dels més dels 1.000 partits

7.000 espectadors presencien la inauguració del 22è torneig de futbol base a Figueres i els primers partits amb la presència del Liverpool, Barça, Figueres i Sarrià

Empordà

Empordà

El 22è torneig internacional de futbol base MICFootball (MIC - Mediterranean International Cup) ha arrencat aquest dimecres al matí amb la disputa dels primers partits i la cerimònia d'inauguració celebrada a l'Estadi de Vilatenim de Figueres, que s'ha omplert amb 7.000 espectadors.

Una imatge de la inauguració d'avui a Vilatenim

Una imatge de la inauguració d'avui a Vilatenim / ALBERT GELI/MICFOOTBALL

El campionat s'allargarà fins aquest diumenge, 31 de març, i aquesta edició serà la més multitudinària de la història. Hi participen 412 equips procedents de 39 països, que disputaran 1.012 partits en 56 camps de 40 municipis de les comarques de Girona, 9 dels quals a l'Alt Empordà.

La jornada d'avui ha comptat amb la tradicional desfilada a la gespa de tots els clubs participants amb les seves respectives banderes, amb l'actuació del grup de dansa urbana Dance Me i també l'entrega del Premi Dani Montesinos en periodisme esportiu.

L'acte ha comptat amb les intervencions del president de l'Agrupació Esportiva MICFootball, David Bellver; d'Anna Julià, representant Territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, i de Jordi Masquef, alcalde de Figueres i diputat d'esports de la Diputació de Girona. Vilatenim també ha vist els primers partits del MIC d'enguany entre el Figueres i el Liverpool cadets i el Barça i el Sarrià infantils.

TEMES