El Llevant del rosinc Suli Batis tanca la secció de futbol platja

El futbolista de Roses ha pujat sis cops al podi amb els valencians en les dues temporades que hi ha estat

Suli Batis, el juny passat a Roses

Suli Batis, el juny passat a Roses / JUDITH BARCELÓ

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El destacat jugador de futbol platja rosinc Suli Batis haurà de canviar d'equip, obligatòriament, a partir de la propera temporada després que el Llevant hagi decidit tancar la secció de futbol platja. Els dos últims anys Suli ha estat competint amb el potent equip valencià, un dels màxims favorits de les competicions estatals i internacionals.

Amb el Llevant, el de Roses ha aconseguit un títol de la Lliga Nacional i de la Supercopa d'Espanya, sotscampionats de la Lliga Nacional, de la Supercopa d'Espanya i de la Copa RFEF, i un tercer lloc de la Copa RFEF. "Tanco una etapa única i irrepetible, jugant amb jugadors top mundial i coincidint amb grans persones. Han estat dos anys plens d'èxit i de moments de molt aprenentatge", explica Suli a les xarxes socials en un missatge de comiat.

L'alhora jugador de futbol-11 de l'AE Roses també ha competit, enguany, amb el Roses Platja en competicions catalanes, amb la selecció espanyola absoluta, amb el Boca Gdansk de Polònia i amb el Bahía de Mazarrón de Múrcia. Un altre dels jugadors de l'Alt Empordà que ha defensat els colors del Llevant anys enrere ha estat el rosinc Dani Haro.