Lideratge de Quarta Catalana pel Borrassà, Llers, Vilamalla i els filials de l'Escala i el Base Roses

Són els únics cinc equips que han guanyat els tres partits de lliga

Una jugada del Recreativo de Marca-Base Rose s B (1-5). | EDUARD MARTÍ

Una jugada del Recreativo de Marca-Base Rose s B (1-5). | EDUARD MARTÍ / lluís ribera. figueres

Lluís Ribera

Lluís Ribera

L’inici de temporada de Quarta Catalana està sent impecable per a cinc equips de l’Alt Empordà dividits en dos grups. A l’1, el Borrassà, el Base Roses B i el Llers són els únics que han sumat els nou punts possibles. En el 2, tenen els mateixos registres l’Escala B i el Vilamalla, amb el permís del baixempordanès La Punxa B.

El Llers es va imposar al camp del Vilafant (0-3). | LLUÍS RIBERA

El Llers es va imposar al camp del Vilafant (0-3). | LLUÍS RIBERA / lluís ribera. figueres

En el grup format íntegrament per equips de la comarca, el Borrassà de Pau Quirante va obtenir el tercer triomf al camp del Sant Llorenç de la Muga (2-4) amb un altre gol de Lluís Ortiz, pitxitxi, i que ha marcat en els tres partits. El Llers de l’alhora jugador Migue Cortés és l’únic equip que no ha rebut cap gol i es va imposar al camp del Vilafant (0-3). El Base Roses B de Youssef Samadi va tornar a demostrar que té molt gol i va superar amb facilitat el Recreativo de Marca, a Vilatenim (1-5), amb un doblet inclòs de Puten.

Derrota clara del Fortià davant La Punxa B (0-6). | EDUARD MARTI

Derrota clara del Fortià davant La Punxa B (0-6). | EDUARD MARTI / lluís ribera. figueres

A la resta del grup, cal destacar el gol d’Abraham Huguet en el retorn als terrenys de joc, ara amb el filial del Marca de l’Ham (al camp de l’Espolla), o el pòquer de gols del cabanenc Joel Ruiz davant el Selvatans (8-1).

Pòquer de Haimadou

Al grup 2, el Vilamalla de Pere Carreras va signar la tercera victòria al camp del Medes l’Estartit (1-2) amb un altre gol decisiu de Kenny Torres. I, l’Escala B de Marquet es va imposar a Sant Miquel de Fluvià (1-2) amb un nou gol de l’incansable Robert Fernández. En el mateix grup, cal destacar el pòquer del camallerenc Haimadou a Palamós. El partit Verges-L’Armentera es va suspendre per causes de força major.