Grup Gestió Girona, més de quaranta anys acompanyant les empreses

Grup Gestió Girona és el despatx d’assessoria de referència de les comarques gironines amb delegacions a Figueres i a Roses

L’empresa compta amb delegacions a Figueres i Roses liderades per Joan Sagué i Pere Juanola.  | GRUP GESTIÓ GIRONA

L’empresa compta amb delegacions a Figueres i Roses liderades per Joan Sagué i Pere Juanola. | GRUP GESTIÓ GIRONA / redacció. figueres/roses

Emporda.info

Grup Gestió Girona és un gabinet professional dedicat als serveis integrals en l’assessorament empresarial.

La firma treballa des de l’any 1979 amb el compromís d’acompanyar els seus clients per resoldre eficaçment les seves necessitats en els àmbits fiscal, laboral, consultoria, auditoria, serveis jurídics i assegurances.

La filosofia de Grup Gestió Girona radica en assessorar en la presa de les millors decisions presents i futures per tal d’optimitzar-les.

L’objectiu del seu equip, format per personal especialitzat en les diferents branques empresarials, és oferir un servei integral i d’elevada qualitat.

La seva professionalitat rau en el fet de disposar d’una constant formació en totes les matèries i d’estar al dia en totes les noves lleis i normatives.

Els directors dels despatxos de Figueres i Roses, Joan Sagué i Pere Juanola, destaquen la qualitat de l’assessorament a partir de l’experiència, l’especialització i el tracte directe amb cada client, assegurant una relació propera i proactiva.

Els seus clients saben que poden confiar plenament amb Grup Gestió Girona, ja que aporta rigor, experiència, coneixement, proximitat i un important valor afegit, clau per a l’optimització en aspectes com el fiscal, laboral i jurídic.

Corredoria d’assegurances

Un dels serveis associats a aquesta integralitat del despatx d’assessoria Grup Gestió Girona és el seu servei d’assegurances que vol complementar i completar la seva oferta de qualitat per als clients.

TELÈFON: 972 459 325 

MAIL: info@gestiogirona.com

WEB: www.gestiogirona.com