Una setmana de concerts ompliran els vespres de Castelló i Empuriabrava

El dissabte 5 de juliol actuarà Madamme Mustash, compositora i cantant rosinca, Manu Guix i Moshka

Albert Pla i Diego Cortés tancaran el festival Istiu.

Albert Pla i Diego Cortés tancaran el festival Istiu. / FESTIVAL ISTIU

Emporda.info

Aquest dilluns 3 de juliol va arrencar la tercera edició del festival Istiu. Durant tota aquesta setmana l’hort del convent de Santa Clara, la Plaça Joan Alsina, el Poblat típic, la Llotja i el Claustre de Santa Clara, s’ompliran de concerts.

Avui és el torn del quintet Bigblack Rihno , amb totes les entrades exhaurides, el raper Lildami i la cantautora Anna Andreu, que torna al festival per presenta el seu nou disc «La mida». El tercer dia l’enceta Madamme Mustash, compositora i cantant rosinca, també Manu Guix presenta, en format acústic, les cançons de tota la seva discografia i Moshka tancarà la nit amb el seu estil singular.

El dia sis Magalí Sare presenta el seu segon disc, i la jove banda River Omelete oferirarn la seva música indie-folk. El dia set hi haurà les actuacions d’Alex Dee, Marc Timón i Pol Batlle amb Rita Payés. El dia vuit podreu gaudir amb els discjòqueis Miqui Puig DJ, DJ Fonik Cheff i Weronica Banaszek, aquests oferiran dos passis un a la tarda per a públic familiar i un altre a la nit. Al Palau dels Comptes actuarà el grup Ginestà. Finalment, es tancarà la setmana de concerts amb una actuació d’Albert Pla i Diego Cortés.