Vídeo: La Casa Natal de Dalí es promociona a Madrid: "De Figueres al món"

El  Circulo de Bellas Artes acull la presentació de la nova campanya promocional de la ciutat de Figueres i la Casa Natal Salvador Dalí

"Casa Natal Salvador Dalí: de Figueres al món"

Emporda.info

Emporda.info

Figueres s'ha promocionat aquesta setmana a Madrid amb una presentació a FITUR i al Círculo de Bellas Artes en una iniciativa on l'Ajuntament de la ciutat, representat per Jordi Masquef, i la Fundació Gala-Dali, amb Montse Aguer, han anat plegats.

En el marc de l'acte al Circulo de Bellas Artes es va fer la presentació de la nova campanya promocional de la ciutat de Figueres i la Casa Natal Salvador Dalí, amb la presentació de l'espot dirigit pel premiat director de cinema David Pujol. La campanya "Casa Natal Salvador Dalí: de Figueres al món", pensada pel període de Setmana Santa i estiu 2024.

La Casa Natal, un equipament cultural per descobrir l’essència interior del geni empordanès, es va inaugurar el passat 20 d’octubre sota el claim “Obrim les portes de Dalí” i “On tot va començar”. La Casa Natal Salvador Dalí esdevé el primer equipament cultural d’iniciativa pública que permetrà mostrar la figura del geni des dels seus inicis, i des del vessant més personal i íntim; posar en valor la seva vinculació emocional i artística amb el territori empordanès; i alhora contextualitzar la Figueres de principis del s. XX. La Casa complementa així la visita als espais dalinians, on s’exposa bona part de l’obra del geni.