Balanç positiu de les campanyes gastronòmiques a Roses

Aquest any han participat 24 restaurants en les cuines de temporada de primavera, estiu i tardor i 32 restaurants ja estan adherits al segell promogut pels empresaris de Roses

Balanç positiu de les campanyes gastronòmiques a Roses.

Balanç positiu de les campanyes gastronòmiques a Roses. / Emporda.info

Emporda.info

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus que fa dos anys va posar en marxa des de la Taula de Gastronomia una campanya per "posicionar Roses com a gran destinació gastronòmica, està aconseguint els seus objectius". Així ho asseguren els seus promotors, que informen que els dos projectes en gastronomia de l’entitat: la cuina de temporada Cuina de temporada - Living Roses i Gastronomia d’Origen Gatronomia d'Origen - Living Roses, han comptat amb la participació 24 restaurants en les temporades de primavera, estiu i tardor, mentre que 32 restaurants estan adherits amb segell Gastronomia d’origen.

L'objectiu principal de l’Associació és la promoció del producte de proximitat i de temporada i es porten a terme periòdicament accions i també s’ha creat la nova pàgina web de gastronomia a Living Roses per tal de reforçar el segell i la web pròpia de l’entitat.

Des de Gastronomia d’origen s’imprimeixen fulletons de tots els restaurants amb aquest distintiu i el material es reparteix per mitjà de diferents punts. 

Amb aquesta iniciativa es vol posar en valor l’excel·lència dels productes de l’Empordà. El segell està cofinançat pel Grup d’Acció local Pesquer.