Els empresaris de Roses sortegen 3.000 euros en les compres de Nadal

El dia 22 de desembre es durà a terme el sorteig i el guanyador disposarà d’un dia per anar als establiments a fer compres 

Ambient nadalenc a Roses.

Ambient nadalenc a Roses. / Ajuntament de Roses

Emporda.info

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus impulsa la campanya Compra a Roses i guanya 3.000 € que té per objectiu promocionar i estimular les compres al comerç local. Des del 21 de novembre i fins al 19 de desembre els comerciants associats a l’entitat obsequiaran els seus clients amb una butlleta de participació per cada compra realitzada, que hauran d’emplenar amb les seves dades i dipositar-la en una urna que trobaran als establiments que participen en la campanya. El dia 22 de desembre es durà a terme el sorteig i el guanyador disposarà d’un dia per anar als establiments a fer compres per valor dels 3.000 € del premi. Les bases es poden consultar a empresarisrosescapdecreus.cat.

L’Associació també fa una aposta constant per la sostenibilitat i s’han elaborat unes bosses de paper que es repartiran als comerços associats i que donaran als seus clients a l’hora de fer la compra. Les botigues decoraran l’entrada de l’establiment amb una imatge unificada, amb l’avet de color vermell amb llums blanques i l’estrella creada per l’Associació.

Pel que fa als aparadors, s’ha reprès la col·laboració amb els nois i noies del Cicle Formatiu d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà, que ajudaran en la decoració.