L’Anxova Milionària de l’Escala reparteix un premi de 46.102 euros per una quiniela

El passat mes de gener l’administració altempordanesa va distribuir 80 milions d’euros corresponents al número 89.603, guanyador del primer premi del sorteig del Nen de la Loteria Nacional

Un treballador de l’Anxova Milionària amb el cartell corresponent al premi de la Quiniela

Un treballador de l’Anxova Milionària amb el cartell corresponent al premi de la Quiniela / L’ANXOVA MILIONÀRIA

Redacció

L'administració de loteria l’Anxova Milionària de l’Escala ha repartit un premi de 46.102 euros gràcies l'encertant de 14 resultats en una Quiniela, corresponent a la segona jornada del campionat de Lliga de futbol de Primera i Segona Divisió, en un cap de setmana que no ha deixat cap ple al 15.

Fèlix Pons, responsable de l’administració altempordanesa, es mostra "molt content" de poder "allargar" una ratxa guanyadora que aquest 2023 començava amb el primer premi del Nen de la Loteria Nacional, que va permetre a L’Anxova Milionària repartir 80 milions d’euros a l’Escala i també a una part de Figueres. "Els premis sempre són una alegria i en aquest cas, podem dir que hem començat la Quiniela d’aquesta temporada fent gols. Estem satisfets. Es tracta d’una aposta condicionada, que sol fer-la gent que s’ho estudia molt i s’ho mira fins al més mínim detall. En aquests casos, no solem saber qui és l’encertant. Esperem que la persona a qui li hagi tocat ho gaudeixi i, si ja ha fet vacances, en pugui tornar a fer de nou per celebrar-ho", explica. 

L’administració de loteria número 1 de l’Escala, ha repartit diversos premis al llarg de la seva història. El més recent, el del passat 6 de gener amb la venda del número 89.603 corresponent a la Loteria del Nen. Aquest fet ha provocat que recentment l’administració registri cues a diari de clients que busquen loteria per aquestes properes festes de Nadal.