El primer premi del Nen reparteix 80 milions d'euros entre l'Escala i Figueres

És el 89603 despatxat a l'Anxova Millonària també s'ha venut a una botiga d'alimentació de Figueres que havia comprat els dècims a l'Escala

El primer premi s'ha repartit a l'Anxova MIllonària de l'Escala.

El primer premi s'ha repartit a l'Anxova MIllonària de l'Escala. / Jordi Callol.

Emporda.info

L'Escala  i, en segon terme, Figueres, s'han emportat tot el primer premi de la loteria de Reis. És el 89603, amb 200.000 euros per dècim. El número s'ha venut a l'Administració de Loteria número 1 de la població, L'Anxova Milionària.

Aquesta administració ha repartit 80 milions d'euros. D'aquests, n'hi ha una part, però que han anat a Figueres. Ja que el número a la botiga d'alimentació Alexis del Carrer Ramon Reig al barri del Culubret. Aquí segons han informat des de l'administració, s'hi haurien venut 9 sèries. Des de l'establiment indiquen que tots els números que van comprar no s'han acabat venent i que van retornar força dècims. Tot i això, als barri de Culubret i Sant Joan s'han vist moltes escenes d'alegria aquest migdia La resta de dècims premiats amb aquest primer premi de la Loteria del Nen, fins a 40 sèries, s'han venut des de la finestreta de l'administració de l'Escala.

Fèlix Pons, responsable de L’Anxova Milionària, explica que “no tenim paraules i estem desbordats per tot el que ens està passant. Hem vingut a treballar com un dia qualsevol, pendents del sorteig, i en el moment que ha sortit el primer premi ja no hem pogut donar l’abast amb tot, ni respondre al telèfon”. Parla d’un número “molt repartit” i afegeix que l’ha comprat “gent del poble, de l’entorn i persones que estimen l’Escala i que hi passen els caps de setmana”. “Ja era hora que, a part de les anxoves, l’Escala sigui un poble famós per una altra cosa”, ha remarcat.  

El primer premi del sorteig del Nen cau a l'Escala

Jordi Callol