Fires i Festes de la Santa Creu 2024

Aquests són els concerts programats a El Rampell de Figueres per aquest divendres i dissabte

Article relacionat. Aquest és el programa de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres 2024

Imatge d'arxiu de públic gaudint d'un concert d'El Rampell.

Imatge d'arxiu de públic gaudint d'un concert d'El Rampell. / JORDI CALLOL

Empordà

Empordà

Figueres encara la recta final de les Fires i Festes de la Santa Creu del 2024. Ara bé, això no vol dir que la festa s'hagi acabat. El Rampell, l'espai musical pensat pels més joves (i no tan joves) encara proposa concerts entre aquest divendres i dissabte. Són aquests:

Divendres 3 de maig

  • A partir de les 23h - Festa Flaix

Alguns dels Dj's de Flaix FM sacsejaran El Rampell amb els èxits més radiofònics del moment i d'altres amb més recorregut però que mai no fallen.

Dissabte 4 de maig

  • A partir de les 23h- Boikot

Aquesta és una de les bandes més destacades del moviment punk combatiu. En actiu des de finals dels anys 80 i amb una quinzena d'àlbums publicats, els madrilenys porten molts quilòmetres a les espatlles amb gires per mig món.

  • Tot seguit, Serial Killerz

La combinació de Dj i bateria energètica és el segell personal d'aquest duet, que ofereix un repertori contundent. Grans cançons de la història del rock agafen una dimensió més explosiva en un xou ple d’adrenalina.

Entitats amb estand

Enguany, les entitats que tenen adjudicat un estand són El Dofí, el Club Waterpolo Figueres, Bàsquet Adepaf, el club Tennis Taula Tramuntana, Bàsquet Escolàpies, Hoquei Figueres, Escacs Figueres, CRE Vilatenim, la Colla Castellera Figueres i el club Patinatge Artístic Figueres. Cal recordar que el got que es reparteix és sostenible, fet en un 60% de pallofa d’arròs i la resta, amb polímers biodegradables.