La violència de la tempesta d'aquest migdia a l'Alt Empordà ha causat danys en una granja de Vilarnadal, al terme municipal de Masarac. A la granja, segons han informat els bombersun esclafit durant la forta tempesta ha provocat greus desperfectes a l'estructura deixant uns 400 porcs morts o ferits.

Els Bombers han rebut l'avís quan passaven pocs minuts d'un quart de tres de la tarda i quan han arribat al lloc dels fets, s'han trobat que bona part del sostre i la resta de l'estructura on hi havia els animals havia cedit. En total s'hi han desplaçat tres dotacions que han assegurat la zona, mentre que el propietari ha contactat amb una empresa per tal que un camió retiri els porcs que han quedat afectats pel succés. En total a la granja, que es troba en una zona aïllada del nucli de Masarac, hi ha un total de 650 animals, dels quals 250 han quedat il·lesos.

Alguns testimonis han explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que s'hauria produït un petit tornado o esclafit que hauria fet aixecar el sostre de les instal·lacions. De fet, a l'altra banda de la carretera hi ha diverses branques i restes d'arbres trencats.