La Colla Castellera de Figueres va viure diumenge un moment inoblidable i ple de sorpreses. Va ser al final de la diada de fi de temporada, quan enmig de l'emoció, una situació totalment inesperada va captar l'atenció de tots els assistents.

Fran Cobos, membre de la colla, no s'esperava gens ni mica el que estava a punt d'esdevenir. Una sorpresa que havia estat preparada en secret des de feia mesos. I és que la seva parella, la Virgínia Garcia, "volia fer-li una petició de mà a l'última diada de la temporada fent un pilar amb la seva filla, l'Alèxia (que tampoc en sabia res)", expliquen els Merlots a una publicació a Instagram.

I dit i fet. El gest es va materialitzar en la construcció d'un pilar humà amb la seva filla. L'ambient era vibrant i ple d'expectació mentre es construïa el castell. Un cop aixecat el pilar, l'Alèxia va desplegar una pancarta que deia: "Papa, et vols casar amb la mama?". Els assistents, sorpresos per la delicadesa del moment, no van poder evitar ser testimonis d'una escena carregada d'emotivitat. "Va ser molt emocionant i tots/es vam plorar del moment tan màgic que vam viure", diuen des de la colla lila. "Moltes felicitats, Virgínia i Fran. La Colla us desitja el millor i us donem les gràcies per compartir-nos el vostre moment tan ple d'amor i felicitat", afegeixen.