Atenció personalitzada i de qualitat al centre mèdic dental Parc Bosc

La clínica ofereix tractaments integrals, interdisciplinaris i alternatius, per poder solucionar qualsevol problema bucal

Els professionals compten amb una llarga trajectòria i disposen d’equips d’última generació

L’equip del centre odontològic Parc Bosc.  | JUANJO ALFONSO

L’equip del centre odontològic Parc Bosc. | JUANJO ALFONSO / redacció. figueres

Emporda.info

La clínica dental CEMID Parc Bosc, s’ha traslladat a un nou local a Figueres, concretament a l’avinguda Salvador Dalí i Domènech. Aquest és un centre Odontològic equipat amb tecnologia d’última generació. La seva fita és oferir als pacients una atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats individuals i que l’experiència sigui el més agradable possible i d’una gran qualitat.

Anàlisi amb l’última tecnologia.  | JUANJO ALFONSO

Anàlisi amb l’última tecnologia. | JUANJO ALFONSO / redacció. figueres

Parc Bosc es distingeix per diversos motius com: la primera visita és gratuïta, els professionals elaboraran un pressupost tancat, per tant, no hi haurà sorpreses en finalitzar el tractament, les seves instal·lacions són aptes per a persones amb mobilitat reduïda, tenen urgències 24 hores i treballen amb les principals mútues del sector.

La clínica ofereix tractaments integrals, interdisciplinaris i alternatius, fet que fa que solucionin qualsevol problema bucal. El centre compte amb professionals amb experiència i actualitzats.

Els professionals compten amb una llarga trajectòria.  | PARC BOSC

Els professionals compten amb una llarga trajectòria. | PARC BOSC / redacció. figueres

[object Object]

Les seves especialitats més destacades són: ortodòncia; estètica dental, per embellir les dents amb carilles composite, de porcellana, corones de porcellana i el blanquejament dental; implantologia per reemplaçar la dent que falta; cirurgia oral, que engloba l’extracció de queixals i de dentàries complexes, dents fracturades o amb càries, extirpació de quists maxil·lars, cirurgia de frenell per a nens amb la mobilitat limitada del llavi i llengua; pròtesis dentals, per restaurar una o diverses dents; endodòncia, tracten patologies que afecten els teixits de la geniva. Els substitueixen per un farciment inorgànic que permet conservar la dent i la seva funció; periodòncia, s’ocupen de les afeccions a les genives. Per tractar-les primer es fa una fase d’estudi i diagnòstic i es realitza un pla de tractament personalitzat, la fase bàsica que consisteix en l’eliminació de placa. Només en casos on la malaltia estigui molt avançada es duu a terme una fase quirúrgica. Un cop fet el tractament hi ha una fase de manteniment; odontopediatria, la clínica Parc Bosc treballa amb una estreta interrelació amb logopedes, ortodòncies, psicòlegs i pediatres per oferir el millor tractament per als infants. També tracten trastorns del son, a la clínica adapten els Dispositius d’Avanç Mandibular, un aparell que serveix per tractar l’apnea del son i evitar la sensació d’ofec.

Exterior de la consulta Parc Bosc.  | JUANJO ALFONSO

Exterior de la consulta Parc Bosc. | JUANJO ALFONSO / redacció. figueres

ADREÇA: av. Salvador Dalí Domènech, 64

TELÈFON: 972 501 078/609 681 712

WEB: parcboscdental.com