La gala benèfica Albert Sidrach aspira a superar els 30.000 euros per a la investigació del càncer infantil

Se celebrarà el 2 de desembre al Castell de Peralada i tots els diners es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu per a investigar el Sarcoma d’Ewing

Una imatge de la gala de l'any passat

Una imatge de la gala de l'any passat / ASSOCIACIO ALBERT SIDRACH

Lluís Ribera

Lluís Ribera

L'Associació Albert Sidrach celebra, el pròxim dissabte 2 de desembre de 2023 al Castell de Peralada, la tercera edició de la Gala Benèfica Albert Sidrach. Es tracta d'un esdeveniment plenament consolidat on els diners recaptats es destinaran a la investigació del càncer infantil, més concretament al Sarcoma d’Ewing, que es duu a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu.

L'associació, creada el 2019 per amics i familiars del jove figuerenc que va morir el 2016 amb 17 anys mentre lluitava contra aquesta malaltia, aspira a superar enguany la xifra de recaptació de 30.000 euros que va assolir el 2022. A la primera edició de la gala, el 2019, es van recaptar prop de 20.000 euros. El sopar, que torna a estar preparat pel prestigiós xef Paco Perez, completa un calendari farcit d'activitats que tenen lloc durant l'any, de caràcter social, cultural i esportiu.

El preu per assistir al sopar és de 100 euros. Per a reserves es pot contactar al telèfon 674 87 84 87 o al correu electrònic info@associacioalbertsidrach.org.

400 comensals l'any passat

L'any passat, el sopar va comptar amb 400 assistents i la celebració de diferents actes, com la intervenció del doctor Jaume Mora, director científic de l'Àrea d'Oncologia i Hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu. Hi van intervenir el cantant Natxo Tarrés, que va regalar una cançó a l’associació; l’actor Quim Llisorgas, el monologuista Miguel Martín, la periodista Maria Xinxó, actors del Planeta Impro, la colla de batukada Tramuntakada i els castellers de Manresa (FUB), entre altres.