Futbol

L'ordienca Martina Fernández aixeca la Champions amb el Barça a Bilbao

La jove defensa amb passat al Borrassà ha format part de la convocatòria blaugrana en el triomf contra l'Olympique de Lió a San Mamés (2-0)

Martina Fernández, amb la Champions

Martina Fernández, amb la Champions / INSTAGRAM

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El Barça s'ha proclamat per tercer cop campió de la Champions League després de batre l'Olympique de Lió (2-0) aquest dissabte a Bilbao. Entre les jugadores de la plantilla de l'equip blaugrana que ha aixecat el títol a San Mamés hi havia la defensa d'Ordis Martina Fernández.

L'exjugadora del Borrassà i del Girona, amb fitxa del filial però en dinàmica del primer equip, ha format part de la convocatòria d'avui per a la final de la Champions, tot i que no ha tingut minuts. 

Ara bé, Martina sí que ha jugat enguany la màxima competició europea i la seva estrena va ser immillorable, al desembre passat, ja que va debutar amb gol al camp del Rosengård (0-6), de Malmö (Suècia). L'ordienca, de 19 anys, viu un dels seus moments àlgids, amb els títols amb el Barça i amb la selecció espanyola, amb qui suma doblet europeu sub-19 i aspira a anar al Mundial de Colòmbia sub-20 d'aquest estiu.

TEMES