Martina Fernández debuta a la Champions amb gol amb el Barça a Suècia

La defensa d'Ordis va arrodonir la victòria blaugrana al camp del Rosengård (0-6) amb un gol a la sortida d'un córner

VÍDEO | Martina Fernández debuta a la Champions amb gol amb el Barça a Suècia

FCB

Lluís Ribera

Estrena somiada de l'ordienca Martina Fernández a la Champions League, amb el Barça. La defensa altempordanesa de 19 anys va debutar aquest dimecres al vespre al camp del Rosengård, de Malmö (Suècia), anotant el darrer gol de la golejada (0-6) de les de Jonatan Giráldez. Martina, que ja havia anat convocada en anteriors partits de la competició europea, va saltar al camp al minut 66 substituint Engen i en el temps de descompte va col·locar el sisè gol després d'una gran rematada amb el peu, al primer toc, a la sortida d'un córner. Wik, en pròpia porteria, Salma Paralluelo, Patri Guijarro, Aitana Bonmaí i Mariona Caldentey van marcar els altres gols del Barça.

Aquest és el primer gol de l'ex del Borrassà i del Girona amb el primer equip del Barça, on hi està en plena dinàmica tot i tenir fitxa del filial. La d'Ordis també està tenint minuts a la lliga de Primera Divisió aquesta temporada -hi havia debutat els dos últims cursos- i a inicis de desembre es va estrenar amb la selecció espanyola sub-23. Amb el combinat estatal, els dos darrers estius ha aixecat el títol de campiona d'Europa sub-19.