Martina Fernández debuta amb titularitat i victòria amb la selecció espanyola sub-23

La defensa d'Ordis del Barça, que prové de la sub-19, s'ha estrenat contra Suècia (4-1) a Múrcia

Martina, a l'esquerre, aquest dijous amb Espanya

Martina, a l'esquerre, aquest dijous amb Espanya / RFEF

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La defensa d'Ordis Martina Fernández Vila ha debutat, aquest dijous, amb la selecció espanyola sub-23 amb un partit amistós contra Suècia (4-1). El combinat de Laura del Río s'ha imposat clarament a les sueques en un duel jugat a San Pedro del Pinatar (Múrcia). La jugadora del FC Barcelona ha disputat el partit sencer i el següent compromís serà el dilluns 4 de desembre (19 h), a Burton-on-Trent (Regne Unit) contra Anglaterra.

Martina, de 19 anys, s'ha estrenat amb la sub-23 després que a l'estiu passat es proclamés campiona d'Europa per segon any seguit amb la selecció espanyola sub-19 . En els propers mesos aspira a ser convocada per anar al Mundial sub-20 que es disputarà a finals de l'estiu de 2024 a Colòmbia.

Presència en el primer equip blaugrana

Martina té fitxa del Barça B, però està en dinàmica del primer equip. El diumenge passat va jugar el duel de Primera Divisió al camp de l'Athletic de Bilbao (0-4) i els dies previs havia estat convocada per al desplaçament de Champions League al camp de l’Eintracht de Frankfurt (Alemanya), on el conjunt de Jonatan Giráldez es va imposat 1-3.