Futbol

Aquesta podria ser la nova samarreta del Girona

El nou disseny té franges horitzontals que representen les aigües dels rius de la ciutat i és calcat al que llueix el Girona d'hoquei

Logo del Girona.

Logo del Girona. / GIRONA FC

Marc Brugués / Jordi Bofill


La temporada passada el Girona va estrenar la nova equipació en el darrer partit a Montilivi contra el Betis. Enguany, la intenció del club era fer el mateix, però finalment no podrà ser. Tot i això, les imatges de la que serà la nova samarreta per a l'estrena de la Champions ja fa dies que circulen a les xarxes socials. En aquest sentit, si es confirma que és aquest model, la nova samarreta serà calcada a la del Girona d'Hoquei Patins que llueix aquesta temporada. El disseny, de Puma, inclou franges horitzontals en forma d'aigües en moviment que representen, com a l'escut, els rius de la ciutat.

Així seria la nova samarreta.

Així seria la nova samarreta. / DdG

La samarreta 2024-25 serà històrica per molts motius. Sobretot pel fet que serà la primera que el Girona passejarà per Europa. Concretament, la de l'estrena a la Lliga de Campions, on s'hi ha classificat per primer cop després d'una temporada extraordinària. També ho serà perquè l'empresa empordanesa Gosbi deixarà de ser el patrocinador principal després de tres temporades i entrarà Etihad Airways, que havia de ser anunciat aquesta setmana, però que finalment serà oficial d'aquí a uns dies. La Lliga s'acaba divendres, però l'activitat, en tots els sentits, no s'aturarà gens ni mica.