Futbol platja

El rosinc Suli Batis canvia el Llevant pel Màlaga

El golejador altempordanès debutarà amb els andalusos a finals de maig a la primera jornada de Primera Divisió de futbol platja a Cadis

Suli, fitxat pel Màlaga

Suli, fitxat pel Màlaga / CD MALAGA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El rosinc Suli Batis vestirà els colors del CD enPie Málaga Beach Soccer en els campionats nacionals de futbol platja a partir d'aquest mes de maig. El jugador altempordanès prové del Llevant, club que ha tancat la secció de futbol platja els darrers mesos.

Suli té 21 anys i és un habitual a les convocatòries de la selecció espanyola absoluta. Després de tancar l'etapa exitosa amb els granotes, s'ha decantat per l'equip andalús, un dels candidats a lluitar pels títols estatals tot i procedir de Segona Divisió. L'estrena del golejador altempordanès amb el Màlaga serà del 24 al 26 de maig a Chiclana (Cadis), a la primera jornada de la Primera Divisió, una competició que també disputarà el club del seu poble, el Roses Platja.

Suli té passat recent al Boca Gdansk de Polònia i amb el Bahía de Mazarrón de Múrcia i durant la temporada juga a futbol-11 amb el Roses, de Primera Catalana.