Tennis taula

El CER l'Escala tornarà a Europa i el Tramuntana se salva al darrer moment

A Superdivisió, els escalencs acaben cinquens i amb el bitllet per a competir de nou a l’Europe Cup

Les figuerenques surten del descens a la segona categoria amb dos triomfs finals contra el Vic i el Museo de la Almendra Francisco Morales de Còrdova

Chih-Wei Yeh, Xavier Peral i Iker González, del CER L'Escala

Chih-Wei Yeh, Xavier Peral i Iker González, del CER L'Escala / CER

Empordà

Empordà

L’Alt Empordà tornarà a tenir, a la pròxima temporada, dos representants a la màxima divisió estatal de tennis taula (Superdivisió) després que el CER RobinHat Prisco l’Escala masculí assolís la permanència fa dues setmanes i el Tramuntana femení ho aconseguís el cap de setmana passat.

Els escalencs, a més, han acabat el curs en plena línia ascendent i el dissabte van aconseguir el bitllet per tornar a disputar la competició europea Europe Cup. El CER es va desfer de l’Olot (2-4) amb un equip format per Iker González, Chih-Wei Yeh i Xavier Peral i ha acabat cinquè. A la temporada que ve, aspira en igualar o millorar els vuitens de final que ha assolit enguany en la competició continental.

Doble triomf vital en quatre dies

D’altra banda, les figuerenques han sortit del descens a Divisió d’Honor en el millor moment de la temporada. I és que el Tramuntana ha conviscut entre les brases durant bona part del curs, però finalment s’ha salvat quedant antepenúltim gràcies al doble triomf assolit en quatre dies de la setmana passada: contra el Vic (0-4) i el Museo de la Almendra Francisco Morales de Còrdova (4-1), amb la participació de Jana Riera, Gaia Monfardini, Wenling Tan i Nicole Arlia.

El Tramuntana, celebrant la permanència

El Tramuntana, celebrant la permanència / TTT