El CER l’Escala s’aferra a la «sorpresa» contra un rival de Polònia per seguir viu a Europa

Aquest dimecres el conjunt escalenc rep el Polski Cukier Gwiazda, de Polònia, a l’anada dels vuitens de final de l’Europe Cup

L’escalenc Iker González, en acció amb el CER L’Escala. | RFETM

L’escalenc Iker González, en acció amb el CER L’Escala. | RFETM / lluís ribera. l’escala

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El CER Robin Hat Prisco l’Escala de tennis taula disputa, aquest dimecres 8 de novembre (20 h) a la sala polivalent del municipi, l’anada dels vuitens de final de l’Europe Cup davant el Polski Cukier Gwlazda, de Polònia. El conjunt escalenc ja ha fet història classificant-se per aquesta eliminatòria i tot i que es veurà les cares contra un rival de Champions, té el somni de seguir endavant. La missió és complicada, ja que el rival és molt potent i el CER tindrà les baixes del polonès Arthur Grela, que precisament juga amb el Polski Cukier Gwlazda en competició europea, i del taiwanès Chih-Wei Yeh.

Qui sí que hi serà és el palista de l’Escala Iker González: «Afrontem l’eliminatòria amb moltes ganes. L’objectiu és intentar donar la sorpresa a casa, però és difícil arribar vius a Polònia. Si hem de ser realistes, hi ha poques opcions, però mai se sap què pot passar».

Sobre la presència d’Arthur Grela amb el rival, el jugador sorgit del planter escalenc treu ferro: «No se’ns fa estrany, en el tennis taula és normal que passin aquestes coses des que es va decidir que els jugadors poguessin estar en més d’una lliga». El seu pare, David González, delegat de l’equip, també creu que tenen «poques possibilitats» d’accedir als quarts de final perquè «tenen dels millors jugadors d’Europa i el seu pressupost no té res a veure amb el nostre».