El CER l’Escala, amb «l’enemic a casa» a l'Europe Cup

Als vuitens de final de la competició europea jugarà contra un equip polonès que té Arthur Grela, alhora jugador del club escalenc

El palista polonès Arthur Grela, amb el CER l’Escala. | CEDIDA

El palista polonès Arthur Grela, amb el CER l’Escala. | CEDIDA / lluís ribera. l’escala

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El CER Robin Hat Prisco L’Escala de tennis taula s’enfrontarà al Polski Cukier Gwlazda, de Polònia, en els vuitens de final de l’Europe Cup. L’eliminatòria es disputarà en dos partits d’anada i de tornada: l'anada serà el dimecres 8 de novembre (20 h) a l'Escala i la tornada la setmana següent a Polònia.. Es dona la circumstància que el conjunt polonès té a la seva plantilla Arthur Grela, que també té fitxa amb el CER L’Escala. Grela està compromès amb el Polski Cukier Gwlazda per a la competició europea i amb el CER L’Escala a la Superdivisió i, per tant, serà rival dels altempordanesos.

Sobre aquest fet, David González, delegat del CER l’Escala, explica que «és una coincidència que no ens afectarà gens. El seu equip té dels millors jugadors d’Europa i el seu pressupost no té res a veure amb el nostre». González és conscient que l’equip ja ha fet història accedint a vuitens de final per primer cop i creu que tenen «poques possibilitats» d’arribar a quarts. El rival prové de la Champions i en aquesta eliminatòria, a més, els escalencs tindran la baixa del taiwanès Chih-Wei Yeh.

Doble derrota a la lliga

D’altra banda, el CER l’Escala va patir una doble derrota a la Superdivisió la setmana passada: davant el Pontevedra (0-4), el dijous, i a la pista del Collado Mediano, de Madrid (4-0), el dissabte. Ara, els escalencs són setens i el pròxim partit serà el 10 de novembre contra el Borges Vall, a Lleida.