Podis de Jacob Cortés i Abril Torrent a la marató de Santa Coloma de Farners

El corredor de Capmany acaba tercer i la de Roses segona en el recorregut de 42 km per muntanya

Jacob Cortés, a la dreta, després d'acabar la cursa

Jacob Cortés, a la dreta, després d'acabar la cursa / FAST

Lluís Ribera

La cursa de muntanya Pa amb Tomàquet de Santa Coloma de Farners va deixar, el diumenge passat, dos podis en clau altempordanesa en el circuit de 42 km. A la marató, el corredor de Capmany Jacob Cortés va aconseguir la tercera posició amb un temps de 4 h i 36 minuts, quedant-se a només un minut del vencedor. El seu company de curses, el també capmanyenc Alex Solà, va ser novè (4 h i 53 minuts). A la categoria femenina, la rosinca Abril Torrent es va proclamar sotscampiona després de culminar el circuit amb 5 h 14 minuts, a mitja hora de la primera classificada.

Torrent, a l'esquerre, al podi de la Pa amb Tomàquet

Torrent, a l'esquerre, al podi de la Pa amb Tomàquet / FAST

Cortés i Torrent es van presentar a terres selvatanes en bona forma després d'haver destacat a l'Empordà Trail Series by Procasa, la nova Lliga de curses de muntanya de l'Alt Empordà. La rosinca es va proclamar campiona després de ser la més regular de les tres proves que han configurat el circuit d'enguany: L'Embruixada Trail, de Llers; La Balcó de L'Empordà, de Palau-saverdera; i la Fox Trail, de Sant Llorenç de la Muga. I, el de Capmany, va acabar en segona posició de la general, darrere Pep Pagès.