L'equip d'Aday, que avui estava sancionat, s'ha refet de l'ensopegada de la setmana passada contra el Vilassar

La plantilla de l'Escala celebrant la victòria. | FC L'ESCALA

Roger Illa

Roger Illa

A l'igualada Tercera RFEF, les victòries poden fer moure diverses posicions a la taula a un equip en qüestió d'una setmana. L'Escala, que des de fa mesos viu conscient que l'objectiu és la salvació en el debut a la categoria, té ara mateix més a prop les places de promoció d'ascens que els llocs de descens. Els d'Aday Benítez, que avui estava sancionat i no s'ha pogut asseure a la banqueta, han remuntat aquest matí un gol inicial del Vilafranca per deixar enrere un altre rival directe.

La bona ratxa de resultats dels escalencs es va trencar la setmana passada amb una golejada en contra al camp del Vilassar, però els blaugrana s'ha refet de la millor manera possible. El Vilafranca s'ha avançat amb un gol de Sergi Cadena (23'). Xumetra ha anotat l'empat en els minuts afegits de la primera meitat, en un moment que ha omplert de confiança l'equip per emportar-se la victòria a la segona part. I així ha estat: Pablo Calvete ha marcat el segon de cap (63') i, de nou als minuts afegits, Iker ha sentenciat amb l'1 a 3 (93').

Així, l'Escala ha escalat diverses posicions de cop, fins a la novena posició, empatat a punts amb el Peralada, que juga aquesta tarda a les 16:30. Ja només el Badalona, que té un partit complicadíssim al camp del líder Olot, pot avançar els costaners aquesta jornada. El diumenge vinent a les 12 del migdia l'Escala torna al Nou Miramar per rebre la Montanyesa. En cas de guanyar, els anxovers es posarien per davant dels barcelonins a la classificació.