Canvi d'entrenadors a l'Escala B i Vilamalla tot i ser capdavanters de Quarta Catalana

Salam El Harche ocupa el lloc de Marquet al filial escalenc, i Rubén Caballero el de Pere Carreras a l'equip vilamallenc

Salam El Harche, a la dreta, nou tècnic de l'Escala B

Salam El Harche, a la dreta, nou tècnic de l'Escala B / FC L'ESCALA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

L'Escala B, líder del grup 2 de Quarta Catalana, i el Vilamalla, tercer classificat a només dos punts per sota, han canviat l'entrenador els últims dies. Salam El Harche s'ha fet càrrec del filial escalenc en substitució de Marc Colomeda "Marquet" mentre que Rubén Caballero ocupa de manera provisional la plaça de Pere Carreras a l'equip vilamallenc.

L'Escala va fer oficial ahir el canvi d'entrenador. Marquet havia col·locat l'equip líder a les últimes setmanes, tot i la desfeta del diumenge passat al camp del Verges (3-0), el seu immediat perseguidor. L'Escala B ha perdut dos dels últims tres partits. Salam El Harche, exjugador del primer equip escalenc i que exerceix de coordinador del club, ocuparà el lloc de l'ex del Roses i debutarà el 18 de febrer davant el Sant Miquel de Fluvià.

De segon a primer

El Vilamalla, líder fins a final d'any, tampoc passa pel seu millor moment i només han guanyat un dels últims cinc enfrontaments. El diumenge passat van tornar a perdre, contra el Siurana (3-1), penúltim, i la victòria l'hauria situat de nou en primera posició. Pere Carreras, fitxat l'estiu passat en substitució de Jordi Vilà Trona, va deixar la banqueta del primer equip la setmana passada i el seu lloc l'ocupa provisionalment el seu tècnic ajudant, Rubén Caballero, amb passat al cos tècnic del Cistella.