Bigas, Mas, Chabboura i Juvi tornen a Peralada amb la samarreta del colíder Olot

Els quatre exjugadors del club peraladenc tindran un duel especial aquest diumenge

Bigas, amb la samarreta de l'Olot

Bigas, amb la samarreta de l'Olot / DDG

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El proper partit del Peralada serà aquest diumenge (16.30 h), de nou a casa, davant el colíder Olot, en el primer partit de la segona volta. El duel gironí de la jornada de Tercera RFEF permetrà veure el retorn, al camp peraladenc, de tres exjugadors verd-i-blancs qe ara defensen els colors de l’Olot: el defensa de Peralada mateix David Bigas, el migcampista osonenc Pau Juvanteny 'Juvi' i els davanters armenterenc Moha Chabboura i silenc Marc Mas.

En l'etapa al Peralada, Chabboura i Bigas van debutar amb el primer equip quan eren juvenils, i Mas es va destapar com a golejador. Juvi va jugar a Peralada fa dues temporades, cedit pel Llagostera. Es dona la circumastància que Bigas és, a Peralada, el regidor d'Esports, Medi Ambient i Agricultura de l'Ajuntament.

A la plantilla de l’equip garrotxí hi ha un altre altempordanès, el migcampista figuerenc Pedro Del Campo, que va deixar el Nàstic de Tarragona l’estiu passat. El Peralada té futbolistes amb passat a l’Olot, com el central darniuenc Alan Baró, i els laterals banyolí Ferran López i gironí Lluís Micaló.