La Jonquera, el Marca de l'Ham i l'Empuriabrava-Castelló es compliquen la vida

Els fronterers cedeixen amb el Fornells (1-3), els figuerencs contra el Farners (2-0) i els castellonins contra el Porqueres (0-2)

Tensió a la part baixa en el Marca de l'Ham i l'Empuriabrava Castelló

Tensió a la part baixa en el Marca de l'Ham i l'Empuriabrava Castelló / LLUIS RIBERA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

A Segona Catalana, els tres equips altempordanesos van perdre els seus partits i es compliquen les seves aspiracions: la Jonquera davant el Fornells (1-3), el Marca de l'Ham al camp del Farners (2-0) i l'Empuriabrava-Castelló contra el Porqueres (0-2).

Els fronterers tenien un partit contra un rival directe per consolidar la segona posició, que permet promocionar per pujar a Primera Catalana. El duel estava igualat 1-1 fins a la recta final -amb gol del jonquerenc Galder Oronoz-, però els fornellencs el van trencar en el darrer minut amb un gran gol de falta. En el temps afegit, els visitants van sentenciar amb l'1-3. Ara, La Jonquera d'Arnau Liesa és cinquè, a tres punts del play-off, abans de visitar aquest dissabte (17.30 h) el líder indiscutible del grup, el Juventus de Lloret.

Retorn de Marcos i Richard contra el cocuer

A la part baixa, el Marca de l'Ham i l'Empuriabrava-Castelló continuen en zona de descens una setmana més. Els figuerencs tenen la permanència a nou punts i els castellonins a deu. El Marca de l'Ham de Guachi va tornar a perdre, en aquest cas contra el Farners (2-0) pels gols de Ian (42') i Mahamadu (87'). En aquest duel Ricard López es va tornar a situar a sota els pals, mentre que eren baixa per sanció Marcos Foraster i Richard Gutiérrez, que reapareixaran aquest diumenge (16 h) a casa davant el cocuer Bellcaire.

Sense Pol ni Mohamed a Vidreres

L'Empuriabrava-Castelló de Gabri Maragall va perdre pel mateix resultat davant el Porqueres pels gols del pitxitxi Gerard Muñoz (14') i Ibrahim (51'). Per si no tenia prou maldecaps, en el proper partit, aquest dissabte (16 h) al camp del Vidrerenca, els castellonins tindran les absències del pitxitxi Pol Compte i de Mohamed El Mousaoui, que van ser expulsats contra els del Pla de l'Estany.