L’Adepaf es consolida a la zona mitjana alta de Copa Catalunya

Els figuerencs s’imposen al Vilatorrada (54-66) i són sisens en l’any de l’estrena

El Vilafant continua segon de Primera Territorial 

L’Adepaf suma quatre triomfs i tres derrotes enguany. | EDUARD MARTÍ

L’Adepaf suma quatre triomfs i tres derrotes enguany. | EDUARD MARTÍ / REDACCIÓ. FIGUERES

Emporda.info

El sènior masculí de l’Adepaf s’ha consolidat a la zona mitjana alta de la classificació de Copa Catalunya després d’obtenir la quarta victòria en set jornades a la pista del Vilatorrada (54-66). A la pista dels bagencs, els nois de Cristian Ruiz van trencar el partit gràcies a un gran darrer quart quan el duel estava anivellat. Els figuerencs són debutants a la categoria i aquest dissabte (18 h), a Castelló d’Empúries, confien a ampliar la ratxa positiva davant el Vic.

A Primera Territorial, el Vilafant continua encadenant victòria i, des del segon lloc, espera una ensopegada de l’imbatut Blanes B, a qui rebrà el proper dissabte dia 25 de novembre (18.30 h) al pavelló Joel González. Els nois de Jordi Burgas van superar l’Olot (74-64) liderats per Marc Bosch i Ricard Heras en un enfrontament de la part alta i aquest dissabte (20 h) jugaran a la pista del Guíxols. En el mateix grup, el Roses de Cinto Berta va guanyar amb contundència el Santjoanenc (86-42) amb un gran Jordan Alexander, autor de 23 punts. Aquest divendres (21 h) els rosincs jugaran a la pista de l’Olot.

A l’altre grup amb representació altempordanesa, l’Escala que entrena Sergi Jambert va aconseguir la segona victòria de la temporada contra el Salt (66-49), que va ser molt treballada i on va sobresortir Joan Mitjanas amb 23 punts. Els blaus jugaran a Vilablareix aquest diumenge (17.45 h).

A Tercera Territorial, el Grifeu de Llançà va obtenir el tercer triomf a Torroella (53-62).

Sisè triomf de l’Escolàpies

En categoria femenina, l’Escala va ajornar el duel contra el líder Vilablareix pel 7 de gener i reprendrà la lliga el diumenge (12.15 h) al Masnou. En sots25, l’Escolàpies de Josep Maria Parrot i Esther Bautista va sumar la sisena victòria en sis jornades amb contundència, davant el Quart (89-46).